Foto: Olle Melkerhed

Living Room

Torsdag 29 oktober kl 19:00, Medborgarhuset

Biljett: 80 kr, Barn/ungdom: 50 kr

”What is real, the time between the seconds”

Tänk dig om du kunde uppleva dåtid, nutid och framtid samtidigt. Att du kunde kliva in i ett rum som kortsluter din logik och där du kan hänge dig åt den elastiska tiden. I Shumpei Nemotos nya verk för Norrdans, Living Room, är detta möjligt.

Med hjälp av kameror, projektioner och redigerade förskjutningar kommer två dansare att manipulera din tidsuppfattning. I ett levande rum där både dansare och publik får uppleva tidens töjbara virrvarr.

Living Room består av två delar, en föreställningsdel som framförs av dansarna och sedan får publiken själva kliva in i detta levande rum och upptäcka sin kropp i tiden.

Den japanska danskonstnären Shumpei Nemoto är en finstilt minimalist. Hans verk är sinnliga, intelligenta och i detta fall, interaktivt. Shumpei har i sin research provat konceptet tidigare och det har visat sig passa för gammal som ung. Alla blir hänförda i detta levande vardagsrum.


Välkomna till Teaterverkstan ht 2020!


Sommaren 2021 – Musikteatern Krogen

Sommarteatern 2021 på Facebook.


Bilder från Vinterteatern 2020: Kunskapstörst

Foto: Maria Marre Gustafsson

Se fler bilder från Vinterteaterns föreställning KunskapstörstÄr DU vår nya dansledare? Hör av dig till oss på info(a)angekabare.nu!


Vi fick kulturstipendium 2019!

Teaterverkstan fick Socialdemokraterna Ånges kulturstipendium 2019!

Motivering:
”För deras lysande ungdomsledarskap där varje barn får känna sig som en stjärna, ni ser, ni lyfter och utvecklar alla barn utefter förmåga.”


Foto: Maria Marre Gustafsson

Vill du spela teater, dansa, träna pilates, sy kostym, bygga scenografi, jobba med rekvisita, leda grupper i dans teater eller kanske har en helt egen knasig idé så hör av dig!

Vi kommer att satsa på att ha musik-, dans- och teaterframträdanden så ofta vi kan. Välkommen att höra av dig om du vill uppträda.

Välkommen även när det inte är evenemang. Det är bara att höra av sig. Vi behöver alltid medhjälpare på olika sätt. Kanske särskilt du, som inte vill stå på en scen. Vi behöver funktionärer och ledare för all vår verksamhet.

Vi både improviserar och jobbar med pjäser.

Omslagsbild: Maria Marre Gustafsson

Facebook
Instagram