Teater


Teaterverkstan är för alla åldrar.

Vi både improviserar och jobbar med pjäser

Vinterteater: Hur svårt kan det va´?

– Premiär på trettondagen 2019!
En föreställning som lockar till skratt, igenkänning och eftertanke. En humoristisk satir som beskriver oss och vår plats på jorden. Vi vill göra en teaterpjäs som engagerar, men där vi skruvar karaktärerna och låter publiken få skratta, känna ömhet och värme. Sång och musik kommer att bli en del i pjäsen.

Skådespelare: Gert Bergström, Helena Gerling, Ina Bäckman, Aud-Marit Stölsnes, Niklas Sundling, Jonathan Häggblom, Erika Ehnebom, Helene Eriksson-Mattsson, Linnea Eriksson, Therese Dahl, Bahabolom Theame, Anton Dahlgren

Musiker: Anton Dahlgren   Sufflör: Ellen Helmersson, Ljus: Magnus Persson, Ljud: Gabriel Wärme,  Marknadsföring/bilder: Mari Ziden, Kostym: Anneli Hjul, Smink m.m. Maria Marre Gustafsson.

Manus, produktion: Gert Bergström,  Regi: Kärstin Leander

 

Barn- och ungdomsgrupp

  • Barngrupp kl 17:40 – 18.40 (åk 3-5)
  • Ungdomsgrupp kl 19:00 – 20.30 (från 13 år)

Välkommen till en grupp där det är högt i tak, positivt och en möjlighet till något nytt. Vi kommer att testa improvisation och genom olika teaterövningar jobba fram pjäser.

Vi tränar på att befinna oss i stunden och skapa med spontanitet utan krav på prestation. Bejaka egna och andras idéer, och vi tränar på att visa upp det vi har gjort inför varandra och annan publik.

Deltagaravgiften hösten 2018  är 400 kr sätt in den på Bg. 5745-4977 eller swisch 1234700795.

Meddela på info@angekabare.nu att avgiften är betald.

——————————————————————————–