WORKSHOP – 3 tillfällen – Vi kallar oss skådisar

Vi kallar oss skådisar

Lär dig agera på scen! Skapa nya upplevelser och användbara erfarenheter med hjälp av välkända skådespelartalanger.

Vi kallar oss skådisar är ett arrangemang bestående av tre workshopar där vi bland annat undersöker hur det är att skådespela framför en kamera, hur man närmar sig en rollkaraktär och hur man arbetar med sin komiska sida på scen. Under tre workshoptillfällen får du chansen att bli coachad av tre välkända skådespelare som lär dig sina knep. Workshoparna riktar sig till dig som är mellan 13-25 år.

Gästcoacher är:

Adam Pålsson – känd skådespelare som gjort hyllade roller i bland annat Jonas Gardells epokdrama ”Torka aldrig tårar utan handskar” och senast kriminaldramat ”Innan vi dör”. Just nu pågår inspelningarna av ”Ted” som handlar om Ted Gärdestad, där Adam gör huvudrollen.

Natalie Sundelin – Skådespelare som är uppväxt i Sollefteå. Hon är utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö och har gjort stora roller på Malmö Stadsteater. Bland annat som huvudrollen i Jane Eyre samt pjäser som Petra Von Kants ”Bittra tårar” och ”Kasimir och Karoline”.

Jens Nilsson – Bor och är uppväxt i Örnsköldsvik. Han är utbildad vid Teaterhögskolan i Luleå och har arbetat i flera produktioner på Teater Västernorrland, Norrbottensteatern, Stockholms Stadsteater med mera. Jens är känd för sina enmansföreställningar och sin komiska tajming.

Workshop 1

I denna workshop får du som deltagare undersöka hur det är att skådespela framför en kamera. Hur stort eller litet behöver man agera? Hur gör man för att känna sig avspänd och naturlig? Allt detta under ledning av coachen Adam Pålsson.

Workshop 2

I denna workshop får du som deltagare fördjupa dig i hur en skådespelare arbetar för att närma sig en rollkaraktär och hur man gör för att skådespeleriet ska kännas levande. Under ledning av coachen Natalie Sundelin.

Workshop 3

I denna workshop får du som deltagare utmana din komiska talang. Tillsammans med coachen Jens Nilsson arbetar vi med övningar och spelscener och undersöker hur man kan närma sig sin egen komiska sida på scen.

Workshoparna riktar sig till dig som är mellan 13-25 år.

Anmäl dig till: frida.amnow@teatervasternorrland.se
eller sms: 070-654 60 70